×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Tuesday, 9 September , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
صدرنشینی مقتدرانه تیم تکواندو بهنمیر در لیگ منطقه ۵ کشور

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی “بابلسرخبر” ، رقابت‌های لیگ منطقه ۵ تکواندو کشور با عنوان گرامیداشت شهدای جنگ تحمیلی، به مدت ۱۲ روز و به میزبانی شهرستان آزادشهر برگزار شد. در این دوره از مسابقات، تیم هیأت تکواندو شهرستان بهنمیر با هدایت استاد سیدعباس محمدی موفق شد با کسب سه پیروزی پیاپی، صدرنشین این رقابت‌ها شود و نام خود را به‌عنوان یکی از مدعیان اصلی در سطح نونهالان کشور مطرح کند.

در نخستین دیدار، تیم بهنمیر با اقتدار کامل و نتیجه قاطع ۱۰ بر صفر تیم هیأت تکواندو خراسان شمالی را شکست داد. این بازی که با نمایش چشمگیر تکنیک‌های فردی و هماهنگی تیمی همراه بود، نشان داد که نونهالان بهنمیر با آمادگی کامل پا به میدان گذاشته‌اند و برای کسب عنوان قهرمانی مصمم هستند.

در دومین هفته از رقابت‌ها، تیم هیأت تکواندو خراسان جنوبی حریف بعدی بهنمیر بود. این دیدار نیز با برتری ۸ بر ۲ به سود تیم بهنمیر پایان یافت. عملکرد بازیکنان در این مسابقه، به‌ویژه در بخش دفاعی و ضدحملات، مورد توجه کارشناسان قرار گرفت و نشان‌دهنده تمرینات منظم و برنامه‌ریزی دقیق کادر فنی بود.

سومین و حساس‌ترین دیدار تیم بهنمیر مقابل تیم خراسان رضوی (الف) برگزار شد. این مسابقه با نتیجه نزدیک ۶ بر ۴ به سود بهنمیر خاتمه یافت. بازی سوم، نفس‌گیر و پرتنش بود و هر دو تیم با انگیزه بالا برای کسب پیروزی وارد میدان شدند. اما در نهایت، تجربه مربیگری استاد محمدی و انسجام تیمی بازیکنان بهنمیر باعث شد تا این تیم سومین پیروزی خود را نیز ثبت کند و با اقتدار در صدر جدول قرار گیرد.

این موفقیت‌ها حاصل تلاش مستمر نونهالان، حمایت خانواده‌ها، و برنامه‌ریزی دقیق هیأت تکواندو شهرستان بهنمیر است. استاد سیدعباس محمدی، سرمربی تیم، در گفت‌وگویی کوتاه اعلام کرد: «هدف ما تنها کسب مقام نیست، بلکه تربیت ورزشکارانی اخلاق‌مدار، باانگیزه و آماده برای حضور در سطح ملی و بین‌المللی است.»

با توجه به عملکرد درخشان تیم بهنمیر در این دوره از رقابت‌ها، انتظار می‌رود که این تیم در مراحل بعدی نیز حضوری قدرتمند داشته باشد و بتواند سهمیه حضور در مسابقات کشوری را کسب کند. مسئولان ورزش شهرستان نیز با ابراز خرسندی از این موفقیت، بر ادامه حمایت‌های خود از ورزشکاران نونهال تأکید کردند.

رقابت‌های لیگ منطقه ۵ کشور، بستری مناسب برای شناسایی استعدادهای برتر در رشته تکواندو فراهم کرده و تیم‌هایی مانند بهنمیر با عملکرد درخشان خود، نشان داده‌اند که آینده این رشته در دستان نسل جوان و پرتلاش است.

 

انتهای خبر/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.