×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۲۰ مرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Monday, 11 August , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر
نصب ۲۶۰ دوربین ثبت تخلف جدید در جاده‌ها

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی “بابلسرخبر” به نقل از نصرالله بیگلری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» با اشاره به اهمیت ویژه استان مازندران به عنوان یکی از استان‌های پرتردد کشور، اظهار کرد: مازندران همواره به دلیل جاذبه‌های گردشگری و شرایط خاص تعطیلات، میزبان حجم عظیمی از مسافران است؛ به‌خصوص در روزهای سه‌شنبه بعدازظهر به بعد که تعطیلات رسمی اعلام می‌شود، شاهد ورود گسترده مسافران از محورهای فیروزکوه، هراز و جاده چالوس هستیم.
وی افزود: در چهار ماه ابتدایی امسال با وجود افزایش نزدیک به ۲۰ درصدی تردد نسبت به مدت مشابه سال قبل، توانسته‌ایم میزان فوت‌شدگان تصادفات را تا دو درصد کاهش دهیم و تعداد مصدومان نیز پنج درصد کمتر شده است که این موفقیت نتیجه اجرای برنامه‌های منسجم راهور، افزایش آموزش‌های ترافیکی و همکاری مردم است.

رئیس پلیس راهور مازندران تصریح کرد: در ایام تعطیلات اخیر، به ویژه در دوره جنگ ۱۲ روزه، بیش از ۱۰ میلیون نفر وارد استان شدند که این رقم نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته است، با این حال، روند کاهش تلفات جاده‌ای نشان از ارتقای فرهنگ ترافیکی و احترام بیشتر رانندگان به قوانین دارد.

بیگلری در ادامه به جزئیات تصادفات درون‌شهری استان پرداخت و گفت: حدود ۸۰ درصد فوتی‌های تصادفات داخل شهرهای استان را دو گروه عابران پیاده و موتورسواران تشکیل می‌دهند؛ به طوری که ۵۲ درصد از این تلفات مربوط به عابران پیاده و ۳۲ درصد مربوط به موتورسیکلت‌سواران است.

وی ادامه داد: بنابراین توصیه و تأکید جدی ما به این دو گروه این است که با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به نکات ایمنی، زمینه کاهش بیشتر این آمار تلخ فراهم شود.

رئیس پلیس راهور مازندران به تجهیزات نظارتی و کنترلی راهور در استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر حدود ۷۲ دوربین ثبت تخلف در سطح شهرهای استان فعال است و نزدیک به ۴۶۰ دوربین پایش تصویری در شهرها نیز به طور مستمر وضعیت وسایل نقلیه را رصد و کنترل می‌کنند.

بیگلری ادامه داد: در جلسه‌ای که اخیراً در تهران برگزار شد، تأمین و اختصاص ۲۶۰ دوربین ثبت تخلف جدید توسط وزارت کشور و راهور فراجا به استان مازندران تصویب شد، این دوربین‌ها در اولویت‌بندی‌های مشخص بین شهرستان‌ها و شهرهای مختلف استان توزیع خواهند شد؛ به طور مثال، ۶۰ دوربین برای شهر ساری در نظر گرفته شده و مابقی بین سایر شهرستان‌ها به‌طور میانگین هر شهرستان حدود ۱۰ دوربین دریافت خواهد کرد.

وی تاکید کرد: این تجهیزات جدید ثبت تخلف علاوه بر ثبت تخلفات عبور غیرمجاز، سرعت غیرمجاز و دیگر موارد تخلف رانندگی، در حوزه امنیتی نیز می‌توانند به نیروی انتظامی کمک کنند و نقش مؤثری در کاهش تصادفات و بهبود ایمنی راه‌ها ایفا کنند.

رئیس پلیس راهور مازندران در پایان گفت: «با توجه به حجم تردد بسیار بالا در مازندران و نیاز شدید به مدیریت هوشمند و دقیق راه‌ها، ارتقای زیرساخت‌های نظارتی و افزایش آموزش‌های ترافیکی، از مهم‌ترین برنامه‌های ما در ماه‌های آینده خواهد بود تا شاهد کاهش چشمگیر تصادفات و تلفات جاده‌ای در استان باشیم.

انتهای خبر/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.