×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

بهترین تیم آسیا، حتی در جهنم- ایران قهرمان شد!

به گزارش پایگاه خبری بابلسرخبر؛ تیم ملی فوتسال ایران با پیروزی در ضربات پنالتی مقابل ۱۶۵۰۰ هوادار تیم فوتسال اندونزی، روحیه پولادین خود را به نمایش گذاشت و توانست عنوان قهرمانی فوتسال آسیا را به دست بیاورد. ایران در ضربات پنالتی همان ضربه اول را توسط یوسف هدر داد اما تغییر دروازه‌بان، درخشش مهدی‌ رستمی‌ها و همچنین از دست رفتن آخرین ضربه اندونزی (هفتمین ضربه) و عبور توپ از کنار تیر دروازه ایران را به قهرمانی این تورنمنت رساند.

سرمربی ایران و بازیکنان پس از پیروزی در این بازی پرماجرا به سمت نیمکت حریف رفته و به آنها بابت نمایش خوب‌شان تبریک گفته و به تماشاگران حریف تسلی دادند.


شرح بازی: 

وحید شمسایی در این دیدار مثل‌ دو بازی قبل از ابتدا با ترکیب باقر محمدی، محمدحسین درخشانی، مهدی کریمی، سالار آقاپور و بهروز عظیمی بازی خود مقابل حریف قرمزپوش را آغاز کرد.

در میان هیاهوی بیش از اندازه تماشاگران این حسین طیبی کاپیتان ایران بود که با یک ضربه دقیق گل اول بازی را به ثمر رساند تا همه منتظر یک پیروزی آسان باشند اما اندونزی با حمایت هواداران و انجام بازی سریع در سه دقیقه به سه گل دست پیدا کرد.

رضا گوناوان و مگانترا (۲ گل) تیم میزبان را جلو انداختند تا جام ملت‌های آسیا یک شگفتی دیگر را تجربه کند. ملی‌پوشان ایران بعد از این شوک کنترل کامل بازی را در دست گرفتند و به گل دست یافتند ولی گل سعید احمدعباسی بعد از بررسی در VS مردود اعلام شد. ایران سرانجام در دقیقه ۱۸ نیمه اول توسط مهدی کریمی به گل رسید تا دو تیم با نتیجه ۳-۲ به رختکن بروند.

در‌ نیمه دوم سعید احمدعباسی گل تساوی را به ثمر رساند اما اندونزی بود که در کمتر از چند ثانیه نوسط ساموئل اکو به گل برتری دست یافت.

با این حال فشار شاگردان شمسایی به اوج رسید تا بارها تیر دروازه میزبان را به لرزه درآورند تا در نهایت مهدی کریمی در سه دقیقه مانده به وقت های قانونی بازی،‌نتیجه را به تساوی بکشاند و بازی به وقت های اضافی کشیده شود.

2355073

در وقت های اضافی بار دیگر اندونزی پیش افتاد اما کمتر از یک دقیقه برای حبران گل خورده از سوی آقاپور کافی بود تا ضیافت پنالتی ها تکلیف قهرمان را مشخص کند.

در ضربات پنالتی هم دو تیم مساوی کردند تا تک پنالتی ها تکلیف قهرمان جام را مشخص کند که ایران توانست با مهارت بازیکنان و دروازه‌بانش فاتح این دوره از رقابتهای جام ملتهای آسیا بشود.

2355096

در این پست گزارش لحظه به لحظه‌ی فینال آسیا را به صورت اختصاصی از ”ورزش سه” دنبال کنید:

مشروح رویدادها
18 بهمن 1404 ساعت 18:43

ایرانسعید احمد عباسی با دو کاپ فردی و تیمی؛ ارزشمندترین بازیکن تورنمنت و همچنین جام قهرمانی آسیا. رستمی‌ها، گلر ذخیره ایران که با مهار یک ضربه پنالتی نقش مهمی در قهرمانی تیم ملی داشت، کنار او در تصویر دیده می‌شود.

2355093
18 بهمن 1404 ساعت 18:42

ایرانلحظه بالا بردن جام قهرمانی آسیا توسط حسین طیبی، کاپیتان ایران.

2355096
18 بهمن 1404 ساعت 18:42

صحنه پایانی فینال؛ بازیکنان ایران از هوادارانی که یک سکوی اندونزی آرنا را به تسخیر خود در آورده‌اند، تشکر کرده و به میانه زمین می‌روند.

2355081
18 بهمن 1404 ساعت 18:40

ایرانحسین طیبی، ستاره فوتسال آسیا که اولین گل ایران را در این مسابقه به ثمر رساند، در ضربات پنالتی، پنالتی پنجم و سرنوشت ساز ایران را وارد دروازه حریف کرد تا نقش موثر خود را در کسب این عنوان قهرمانی نشان بدهد. البته طیبی می‌توانست در وقت اضافی دوم کار را تمام کند اما بخت با او یار نبود.

2355104
18 بهمن 1404 ساعت 18:38

اندونزییک رسانه اندونزیایی پس از شکست این تیم در فینال فوتسال قهرمانی آسیا مقابل ایران در ضربات پنالتی این‌طور نوشت:
به شما افتخار می‌کنیم، گارودای آسیا!
تا آخرین لحظه جنگیدید و تلاش کردید.

2355079
18 بهمن 1404 ساعت 18:35

اندونزیبازیکنان اندونزی پس از شکست مقابل ایران در فینال قهرمانی آسیا از هواداران بابت عدم کسب نتیجه‌ی مطلوب عذرخواهی کردند؛ با این حال تیم اندونزی کاملا بالاتر از حد انتظار بازی کرد و مقاومتی فوق‌العاده مقابل ایران داشت و حتی می‌توانست در ضربات پنالتی ایران را شکست بدهد.

2355078
18 بهمن 1404 ساعت 18:32

ایرانسعید احمد عباسی یکی از ستارگان ایران در بازی فینال عنوان بهترین بازیکن تورنمنت را از مهدی تاج رییس کمیته فوتسال آسیا دریافت کرد.

2355076
18 بهمن 1404 ساعت 18:24

ایرانحسین سبزی، بازیکن شماره ۴ تیم ملی فوتسال در حساس‌ترین زمان این مسابقه به اعصاب خود کاملا مسلط بود و با یک پنالتی زیبا ایران به قهرمانی جام ملت‌های فوتسال آسیا رساند. این چهاردهمین قهرمانی ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا بود.

2355070
18 بهمن 1404 ساعت 18:22

ایرانمهدی رستمی‌ها با مهار چهارمین پنالتی خود در دوران بازیگری نقش بزرگی در قهرمانی فوتسالیست‌های ایران در اندونزی داشت. او مهم‌ترین ضربه پنالتی زندگی خود را مهار کرد.

2355069
18 بهمن 1404 ساعت 18:16

ایرانایران در ماراتن پنالتی‌ها با ضربه نهایی سبزی موفق شد حریف سرسخت و جسور خود را شکست بدهد و برای بار چهاردهم به قهرمانی آسیا برسد. بردی که با شایستگی کامل و دوام آوردن در جو وحشتناک سالن اندونزی آرنا به دست آمد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.