×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

سخنان کوبنده سردار نائینی و دکتر بازوند در مصلی المهدی(عج)

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بابلسرخبر»، شامگاه گذشته، شهرستان بابلسر شاهد برگزاری یکی از باشکوه‌ترین اجتماعات فرهنگی و مذهبی خود بود؛ اجتماع بسیجیان که با حضور گسترده مردم، بسیجیان، مسئولان محلی و میهمانان کشوری در مصلی المهدی(عج) برگزار شد. این مراسم نه تنها جلوه‌ای از ایمان و همبستگی مردم بابلسر را به نمایش گذاشت، بلکه صحنه‌ای برای بیان دیدگاه‌های راهبردی و سخنان پرشور فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.


در این اجتماع، سردار نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با سخنانی کوبنده به تحلیل جنگ ۱۲ روزه اخیر پرداخت؛ جنگی که به گفته او نقطه عطفی در تاریخ نبردهای ترکیبی جهان بود. وی با تأکید بر شکست محاسبات دشمن گفت: «۳۰ ساعت پایانی این جنگ برای رژیم صهیونیستی ویرانگر بود و اگر آمریکا مداخله نمی‌کرد، اسرائیل به‌طور کامل فرو می‌پاشید.»
سردار نائینی در ادامه توضیح داد که دشمن قصد داشت با حملات هوایی پرشدت و غافلگیرکننده، جامعه ایران را دچار بی‌تعادلی کند و کشور را به آشوب بکشاند. اما حضور مردم، واکنش قاطع رهبری، ورود بسیج و همراهی نیروهای مسلح، این سناریو را به شکست کامل کشاند. او افزود: «قدرت جمهوری اسلامی ایران تنها در ساختار نظامی خلاصه نمی‌شود؛ ستون اصلی اقتدار ما مردم، رهبری و بسیج اجتماعی است. دشمن طی چهار دهه هنوز این حقیقت را درک نکرده و همین خطای محاسباتی بارها او را به شکست کشانده است.»
وی همچنین به نقش نسل جوان دانشمندان ایرانی اشاره کرد و گفت: «قدرت موشکی ایران شناسنامه جوان ایرانی است. امروز میانگین سنی دانشمندان موشکی کشور ۳۰ سال است و این توان عظیم، متکی به دانش و ایمان همین جوانان بسیجی است.»


در بخش دیگری از مراسم، دکتر مصطفی بازوند فرمانده سپاه شهرستان بابلسر نیز سخنرانی کرد و بسیج را نهادی برخاسته از دل ملت معرفی نمود. او اظهار داشت: «بسیج نهادی کارآمد است که برای ملت نقش‌آفرینی می‌کند. امروز بسیج نه تنها در عرصه‌های دفاعی، بلکه در کمک به آحاد مردم و حل مشکلات اجتماعی حضوری فعال دارد.» بازوند تأکید کرد که بسیج با روحیه ایثار و خدمت، همواره در کنار مردم بوده و توانسته در بزنگاه‌های حساس، نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کند.


این مراسم تنها به سخنرانی‌ها محدود نشد؛ بلکه جلوه‌ای فرهنگی و هنری نیز داشت. قاریان نمونه قرآن کریم با تلاوت آیات الهی فضای معنوی مراسم را عطرآگین کردند. گروه‌های سرود کشوری و شهرستانی نیز با اجراهای پرشور خود، حال و هوای متفاوتی به محفل بخشیدند. نقطه اوج برنامه، رونمایی از سرود اختصاصی شهرستان بابلسر بود؛ سرودی که ابعاد فرهنگی، علمی، ورزشی و اجتماعی این شهرستان را به تصویر کشید و با استقبال گسترده حضار همراه شد.


در پایان مراسم، از قاریان و گروه‌های سرود تجلیل به عمل آمد تا نقش آنان در ارتقای فرهنگ قرآنی و هنری شهرستان مورد تقدیر قرار گیرد. این تجلیل نمادی از توجه سپاه و بسیج به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری جامعه بود؛ ظرفیتی که در کنار اقتدار نظامی و اجتماعی، چهره‌ای کامل‌تر از قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران را نشان می‌دهد.


اجتماع بزرگ بسیجیان بابلسر، بار دیگر ثابت کرد که این شهرستان نه تنها در عرصه‌های مذهبی و فرهنگی پیشگام است، بلکه در صحنه‌های ملی نیز می‌تواند نقش‌آفرینی کند. سخنان سردار نائینی و دکتر بازوند، همراه با اجرای برنامه‌های متنوع، این مراسم را به یکی از رویدادهای ماندگار سال تبدیل کرد؛ رویدادی که پیام اصلی آن، اتحاد، اقتدار و ایمان ملت ایران بود.

 

انتهای خبر/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.