×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

آیین “مجمه‌سری” نماد فرهنگ عمومی غنی مردم مازندران است

به گزارش پایگاه خبری بابلسرخبر، دکتر مصطفی بازوند طی گفت‌وگویی با اشاره به حماسه مردم بابلسر در سالروز ولادت امام رضا(ع)، اظهار کرد: چهارمین رویداد “مجمه‌سری مشهدسری‌ها” که سال گذشته ثبت ملی نیز شده است، با همت بسیجیان عزیز، خانم‌های مومن و مردم شریف شهرستان بابلسر در میدان شهدا برگزار شد.

وی افزود: این آیین یکی از نمادهای فرهنگ عمومی بسیار غنی مردم مازندران و شهرستان بابلسر است که امسال هم با جدیت خیلی خوب اجرا شد.

فرمانده سپاه بابلسر با بیان اینکه هر سال بر شور و نشاط و مشارکت بیشتر مردم در این آیین سنتی افزوده می‌شود، تصریح کرد: این آیین هم شاخص‌های اسلامی، دینی و اخلاقی دارد و هم شاخص‌های ملی، محلی و مذهبی و هم شاخص‌هایی که در حوزه اصلاح امور اجتماعی و فرهنگ عمومی و فرهنگ مشارکت و کار خیر وجود دارد.

 

 

بازوند با تاکید بر ادامه برگزاری دائم آیین سنتی “مجمه‌سری مشهدسری‌ها” در سال‌های آینده، ابراز امیدواری کرد این آیین به عنوان یک نماد در رویدادهای جهانی هم ثبت و ضبط شود.

وی در پایان گفت: امسال بیش از یک‌هزار و 400 سینی مجمه در کمتر از 48 ساعت اطلاع‌رسانی به مردم از شهرستان بابلسر، جمع‌آوری و یک مانور و رزمایش عظیم ایجاد شد و برای سال‌های آینده هم به خواست خدا ادامه خواهد داشت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.