×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

ترامپ باز هم تقویم زمانی اتمام جنگ را تغییر داد

به گزارش پایگاه خبری بابلسرخبر، رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ امروز سه‌شنبه برای چندمین بار از زمان آغاز جنگ علیه ایران در اسفندماه سال گذشته تاریخ جدیدی درباره زمان اتمام این جنگ ارائه کرده است. او در مصاحبه با «هاگ هویت»، مجری یک شبکه محافظه‌کار رادیویی گفت که جنگ با ایران ممکن است «دو تا سه هفته دیگر» طول بکشد.

ترامپ در روز آغاز جنگ در اول مارس (۱۰ اسفند) «چهار یا پنج هفته» را به عنوان مدت زمان دوام جنگ مطرح کرده بود. با این حال او دو هفته‌ بعدتر در روز ۱۵ مارس (۲۴ اسفند) در یک کنفرانس خبری گفت: «خیلی زود خارج خواهیم شد. ظرف دو هفته شاید، دو هفته، شاید سه هفته.»ترامپ سپس در اول آوریل (۱۲ فروردین) در سخنرانی کاخ سفید پیش‌بینی کرد: «جنگ تا سه روز دیگر تمام می‌شود، این پیش‌بینی من است.»
روزنامه واشنگتن‌پست نوشته یک دلیل برای پیام های متناقض رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران این است که محاسبات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمده است. سوزان ملونی، عضو اندیشکده بروگینگز به این روزنامه گفته که باور مقام‌های آمریکایی این بوده که حکومت ایران به سرعت پس از آغاز جنگ سقوط خواهد کرد و درگیری‌ها کوتاه‌مدت و بدون تبعات گسترده خواهند بود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.